Om oss

Svensk Företagsrekonstruktion hjälper företag med tillfälliga finansiella problem. Vi som jobbar här är rekonstruktionskonsulter som hjälper företag att rekonstruera sina bolag och rädda dem från konkurs.

Vi är specialiserade inom företagsrekonstruktioner, affärsutveckling och finansiering. Vi arbetar direkt med företagets ledning och nyckelpersonal i omställningsarbetet. Våra rekonstruktioner genomförs i samråd med stora affärsjuridiska advokatbyråer. Vi bidrar med kunnande och erfarenhet inom företagande och finansiering samt juridisk expertis.

Många av våra anställda har själva drivit och jobbat i bolag som varit i rekonstruktion, därigenom förstår vi hur det känns att ständigt ha ont i magen och inte kunna sova om nätterna för att man inte kan betala löner, skatt eller leverantörsfakturor. Men när man genomgått ett stålbad kommer man oftast ut som en starkare person. Vi vet hur det känns.

Våra rekonstruktioner är ofta självfinansierande utan ekonomisk belastning på företaget. Vi tror att man i en pressad situation behöver någon som hjälper till att reder ut problemen och någon som hjälper till att hitta en lönsam väg framåt. Vi vet att det går att undvika konkurs och komma på fötter igen genom att genomföra en rekonstruktion!


Medarbetare

Olle Stenborg

Olle Stenborg
Datakonsult & utvecklare
olle@svenskrekonstruktion.se
070 682 26 33

Therese Elias

Therese Elias
Biträdande jurist
therese@svenskrekonstruktion.se

Oskar Eriksson
 

Styrelse

Tommy Ekholm

Tommy Ekholm
Styrelseordförande, Advokat

Styrelseordförande för Finsk-svenska handelskammaren. Tidigare partner på Advokatfirman DLA Piper och styrelseuppdrag för exempelvis Telia och Nokia.

 

Johan Lund

Johan Lund
Styrelseledamot, Civilekonom

Grundare och VD i företagets koncernmoder FrontOffice Nordic AB.
 
johan@svenskrekonstruktion.se
070 556 53 54

Rolf Åbjörnsson

Rolf Åbjörnsson
Styrelseledamot, Advokat

Tidigare chef för insolvensgruppen på Advokatfirman Nordia KB, partner på bl.a. Setterwalls och Advokatfirman Lindahl. Två mandatperioder i Sveriges riksdag för Kristdemokraterna. 


Underkonsulter

Vi arbetar med ett flertal underkonsulter som tillför kompetens utifrån de team som vi sätter ihop utifrån varje uppdrags förutsättningar och behov.